top of page

Blogg & nyheter

Nyhet! Meditationskurs


​Detta är en kurs för dig som vill lära dig att meditera eller fördjupa en redan befintlig medtitaionspraktisering.

En meditationsklass där vi startar med förberedande asanas (fysiska positioner, rörelser) som syftar till att hjälpa dig att sitta still i meditation. Vi fortsätter med pranayama (andningsteknik) och en kriya (visulaliseringsteknik) för att uppnå pratyahara (dina sinnen vänds inåt). Slutligen sitter vi tysta i 18 minuter för att uppleva samadhi (fullständig närvaro). Klassen avslutas med Savasana (liggande vila) samt några grundande asanas.

Meditation är något som alla kan göra. Som med annan träning måste vi träna på det för att behärska det. Vi är alla olika och upplever också meditation olika lätt/svårt. En del upplever snabbt att det går lätt att stilla sinnet medans andra har det lite mer utmanande. Det betyder ändå att alla mår bra av det oavsett om vi ”lyckas” stilla sinnet eller inte. Även korta stunder gör underverk för oss.

Kurstart: Fre 25/8

Fredagar kl 12.00-13.00

Kursen löper över 5 veckor

Kurs för alla oavsett meditationsvana

Investering: 875:- Drop in 210:- (i mån av plats)

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page