Välkomna 2022 med Sankalpa klass

1-2016 är du välkommen till mattan för e

Plats: Olismo Yoga

Tid: Fre 14/1 kl 17.30-19.30 + fre 21/1 17.30-19.00
Investering: 800:-  

Lärare: Anna Wikström

Boka din plats via bokadirekt
Observera att du måste boka båda klasserna.

Varmt välkomna! 

Sankalpa är en intention, ett löfte om att stödja vår högsta sanning, den väg vi är menade att gå för att nå en djupare mening med livet. Sankalpan ger oss vägledning i de val vi står inför i livet. Traditionella nyårslöften bestämmer vi ofta utifrån vårt medvetna. Vi baserar ofta valen på det vi tror vi behöver förändra istället för att verkligen lyssna på den inre rösten. När vi gör en praktisering med Sankalpa skapar vi förutsättningar för att lyssna på vad som kommer från det undermedvetna och på så sätt blir Sankalpan mer sann för våra inre önskningar. En hjälp att rikta vår energi för att nå våra högre mål i livet.

 

Detta är en praktisering för dig som vill jobba med en intention under en längre tid framöver. En intention som blir en daglig påminnelse om vad som är viktigt för dig. Du kan starta din dag med din intention eller din yogapraktisering om du så vill.

Vi kommer under klassen göra förberedande asanas (positioner) för att lätta på spänningar i muskler, leder och kring andningen så att stress inte påverkar meditationen. Du kommer sedan ledas genom en meditation med syftet att söka din Sanklapa 14/1 och sedan tar du med dig Sankaplan hem, reflekterar och mediterar på den ytterligare några dagar, därefter träffas vi igen för att plantera Sankalpan 21/1. 

 

 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png