top of page

Sankalpa workshop 

1-2016 är du välkommen till mattan för e

Plats: Olismo Yoga

Tid: Tors 7/12 kl 17.30-19.30 + tors 14/12 17.30-19.00
Investering: 800:-  

Lärare: Anna Wikström

Boka din plats via bokadirekt
Observera att båda klasserna bokas som ett paket.

Varmt välkomna! 

För elfte året i rad erbjuder Anna Sankalpa workshop. Workshopen är för dig som vill starta 2024 med en tydlig riktning!

 

Sankalpa är en intention, ett löfte om att stödja vår högsta sanning, den väg vi är menade att gå för att nå en djupare mening med livet. En hjälp att följa hjärtat.

Sankalpan ger oss vägledning i de val vi står inför i livet. Traditionella nyårslöften bestämmer vi ofta utifrån vårt medvetna. Vi baserar ofta valen på det vi tror vi behöver förändra istället för att verkligen lyssna på den inre rösten. När vi gör en sankalpa praktisering skapas förutsättningar för att lyssna på vad som kommer från det undermedvetna och på så sätt blir sankalpan mer sann för våra inre önskningar. En hjälp att rikta vår energi för att nå våra högre mål i livet.

 

Detta är en praktisering för dig som vill jobba med en intention under en längre tid framöver. Intentionen kan ge dig en daglig påminnelse om vad som är viktigt för dig. 

Vi kommer under klassen göra förberedande asanas (positioner) för att lätta på spänningar i muskler, leder och kring andningen så att stress och blockering inte påverkar meditationen. Du kommer sedan ledas genom en meditation där syftet är att söka din sanklapa 7/12 2023. Du tar sedan med dig sankaplan hem, reflekterar och mediterar på den ytterligare några dagar, därefter träffas vi igen för att plantera sankalpan 14/12 2023. När 2024 är här har du en tydlig riktning i hur du vill möta året!

 

 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page