top of page

About

Gravidyoga & profylax

Gravid yoga & profylax
måndagar 17.30-19.00

 

Denna kurs erbjuder stöd genom välgörande gravidyoga och avkoppling för dig som är gravid, samt profylaxkurs för dig och din partner. Oavsett din erfarenhet av yoga kommer du lära dig att anpassa övningarna för att stödja din gravida kropp. Ingen tidigare yogaerfarenhet krävs. Du kommer få verktyg för både graviditeten och förlossningen samt möjlighet att träffa andra gravida kvinnor.

 

Unna dig denna kurs som en investering i din graviditet. Ge dig själv en stund på yogamattan för att hitta lugn, energi och närhet till din bebis. Det är ett tillfälle att verkligen närvara i din graviditet och njuta av nuet.

 

Du kan delta när som helst under graviditeten, vanligtvis från vecka 20 och framåt, men tidigast från vecka 12.

 

De första 5 tillfällena är för dig som är gravid och då fokuserar vi på gravidyoga. Det sista 2 tillfällena är för dig och din partner eller stödperson och då fokuserar vi på profylax och förlossningsförberedelse som er som par. Tillsammans kommer ni bli ett dreamteam inför förlossningen. 

 

Vi kommer att utforska viktiga ämnen som andning, massage, oxytocin, smärtlindring, hantering av rädslor, förlossningens olika faser och sjukhusrutiner. Dessutom kommer vi ge praktiska tips och råd samt ha en frågestund där ni kan få svar på era frågor.

Kursen leds av Louise Albers, gravidyogalärare och utbildad doula.

Kursstart 9/9 & 4/11

 

För bokning och frågor gällande kursen mejla info@yogasister.se

Investering: 2895kr

7 tillfällen á 90 minuter, fika och gemenskap varje vecka!

Observera att anmälan är bindande.

Lärare för kursen är Louise Albers.

bottom of page