top of page

Blogg & nyheter

Kurs i stresshantering med mindfulness

I september startar en ny kursomgång i stresshantering med mindfulness. Kursen äger rum på Upper House Spa på Gothia Towers. Bokningen sker via Upper House.

En stor del av vår vakna tid lägger vi på att fokusera på det som varit eller det som komma skall. Nuet, den enda tid vi egentligen kan påverka försvinner lätt från vår uppmärksamhet. Genom att träna på att vara i nuet blir vi mer fokuserade på det som händer här och nu och vi kan på så vis göra klokare val och minska vår stress.

I denna kurs får du lära dig grunderna i mindfulness. Du får även med dig verktyg för att hantera olika stressituationer i din vardag. Vi kommer att gå igenom både meditationsträning och vardagsträning. När vi tränar meditationsträning avsätter vi tid för träning genom att ligga, sitta, stå eller gå medvetet. Vardagsträning handlar mer om att träna på att vara i nuet i allt det vi gör.

Kursen innehåller 5 kurstillfällen á 2 timmar. Tanken är att du skall hinna tillämpa dina nya kunskaper mellan kurstillfällena.

Kursstart: 7 sep

Kurslokal: Upper house Spa (Gothia Towers), Mässans gata 24

Kursdatum: 7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11

Kostnad: 2500:- inkl. en Spa experience (spa och ritualprodukter värde 895:-) Vid varje kurstillfälle finns även möjlighet att boka entré till spa för endast 395:-

Anmälan och kontakt: mail: spa@upperhouse.se tel. 031-7088325

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page