top of page

Blogg & nyheter

Yin/flow/restore

Detta är en klass där vi blandar yin & yang. Klassen är utvecklande och utmanande för både kropp och själ. Stort fokus ligger på andning och god alignment(hållning) för att du skall kunna få ut så mycket som möjligt av din praktisering. I denna klass skapar du rörlighet och ökad cirkulation i kroppen samtidigt som du bygger styrka både fysiskt och mentalt. Klassen startar med en lugn yinsekvens för att sedan bjuda in lite mer rörelse och fysisk utmaning i den mer flödande delen som till sist avslutas med en djup återhämtande avslappning.

Jag som håller i klasserna heter Anna Wikström och är certifierad yogalärare genom ISHTA Yoga(500hr) och Global Yoga(100 hr). Jag är även utbildad inom Yin yoga. Grundare av ISHTA Yoga är Yogiraj Alan Finger och lärare under utbildningen är bl.a Alan Finger, Sarah Platt Finger, Ulrica Norberg, Michael Bartelle och Katrina Repka.

I en harmonisk miljö på Ortopedmedicinska Institutet undervisar jag mina klasser. Grupperna är små med max 10 deltagare.

Vt-17

Kursstart: Ons 12/4

Onsdagar 17.45-19.15 Kursen går under 12 veckor. Yoga för alla oavsett erfarenhet Investering: 2340:- Drop in 230:- (i mån av plats)

Ht-17

Kursstart: Ons 16/8

Onsdagar 17.45-19.15 Kursen går under 10 veckor (uppehåll v.39) Yoga för alla oavsett erfarenhet Investering: 1950:- Drop in 230:- (i mån av plats)

Yogamatta, bolster och andra tillbehör finns att låna eller ta med egen matta om du har. Vi praktiserar barfota och i mjuka kläder.

För anmälan och kontakt ring Anna på 0709-407060 el maila på anna@olismohalsa.se

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page