Workshop

"KONSTEN ATT ÄLSKA SIG SJÄLV"

yoga_hjärta.jpg

Du är den viktigaste personen i ditt liv och du är värd att älskas. Många gånger prioriterar vi andra framför oss själva. Hur många gånger har du inte sagt till din bästa vän hur fantastisk hen är? Hur ofta säger du det till dig själv?

Visst är det fint att finnas där för andra med uppmuntran och engagemang men det är också viktigt att finnas där för oss själva. Vänd kärleken till dig själv för att sedan föra den vidare till din omvärld. Om vi inte tar hand om oss själva så är det svårt att ta hand om andra. Samma princip som när vi uppmanas att själva ta på oss syrgasmasken först på flygplanet innan vi hjälper andra. För hur bra hjälp är vi om vi själva tuppar av innan vi kan hjälpa våra medmänniskor?

Välkommen till denna workshop då självkärlek står på tapeten. Vi reder ut vad som menas med självkärlek och varför det är viktigt? 

Det kan kanske låta egoistiskt att älska sig själv men det är en viktig ingrediens för att må bra, känna glädje och för att klara de utmaningar vi alla ställs inför i livet. 

Vill du lära dig mer om detta och ge dig själv en gåva i form av en härlig dag fullspäckad med självkärlek så är detta lördagen för dig!

Dagen bjuder på skön yoga som förhöjs lite extra med eteriska oljor. Du bjuds även på fika mellan klasserna.

9.00-10.30 Anahata slow flow & meditation 

10.30-11.30 Fika & Hur kan jag bjuda in självkärlek?

11.30-13.00 Restorative yoga & yoga nidra 


 

goddess pose.jpg

När: Lördagen den 4 april

Var: Olismo Yoga studio, Bomgatan 7, Göteborg

Tid: 9.00-13.00

Investering: 695:- 

Inga förkunskaper krävs.

Observera att anmälan är bindande.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png