top of page

Let go & reset

En klass som guidar dig in i  djup avslappning

ONLINEKLASS
Let go & reset
Måndagar 12.05-12.55

Hur brukar du känna dig efter en god natts sömn? Redo för att ta dig an dagen, eller hur?. Tyvärr är det många idag som inte får en god natts sömn av olika anledningar. För att få tillgång till vår fulla potential är återhämtning ett måste.

Denna klass syftar till att hjälpa dig att lätta på spänning och återställa dina energinivåer.

De flesta av oss nutidsmänniskor har scheman som rymmer mer än vad som egentligen är rimligt. Hur vore det att boka in något framöver som istället för att ta din energi kommer ge dig energi? 

Klassen sänds LIVE ONLINE så att du kan vara med därifrån du är. Arbetar du och tänker att du inte kan vara med- tänk om! Nyttja lunchrasten till att investera i DIG själv och ditt välmående. Det enda du behöver är en plats att vila på. Du kommer få prova enkla övningar som hjälper till att släppa på stress och spänning för att övergå in i en yoga nidra vilket är en guidad djupavslappning. Mums! Lovar att du kommer känna dig redo för att ta dig an din eftermiddag efter denna stund!

Inga förkunskaper krävs. Alla kan och borde delta ;)

Kursstart 21/2

Måndagar 12.05-12.55 

Kursen går under 3 veckor och den ges enbart ONLINE

Investering 600:- (300:- för dig som redan går en annan kurs under samma period).

Datum 21/2, 28/2 & 7/3

Lärare för kursen är Anna Wikström

Se till att du har en liten yta där du kan vila samt göra några enkla rörelser. Du kan ha dina vanliga kläder och du kommer inte bli svettig. Ta gärna med dig en filt för att hålla värmen till din vila då kroppstemperaturen brukar gå ner lite. 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page