top of page

YOGA NIDRA

About

REST RELAX HEAL

En heldag med djup återhämtning, vila och påfyllnad

Lördagen den 4 maj

Jag välkomnar dig att landa, mjukna och släppa taget för en stund. Att ge dig själv gåvan av få släppa på djupet. 

 

Under denna dag kommer du få prova på tre återhämtande klasser med yoga nidra. Du kommer även få med dig alla tre klasser som ljudfiler hem så att du kan fortsätta praktisera så ofta du vill. 

Yoga nidra är en teknik där du guidas genom en djupavslappning. Djup avslappning är ett stadie som är otroligt välgörande för oss och effekterna är många. Framför allt ger en praktik med yoga nidra dig mer energi och hjälper dig att fylla på med ny kraft. Du kan även få hjälp att somna, att bättre hantera dagen efter en sömnlös natt, att släppa på både fysiska och mentala spänningar samt stötta kroppens egna läkningssystem. Via den djupa vilan och avslappningen som uppnås under en praktik kommer dessa fina effekter ofta på köpet.

 

Praktiken är enkel. Det enda du behöver göra är att dyka upp. 

 

Dagen innefattar tre klasser med vilande praktik, teori kring de olika stegen i yoga nidra, information om de effekter vi kan få av att utöva yoga nidra regelbundet, frågestund samt ett eget inspelat material att ta med hem så att du kan fortsätta din praktik så ofta du vill. 

 

Vill du nära dig själv på djupet? 

Boka din plats redan idag!

När: Lördagen den 4 maj

Tid: 10.00-18.00

Investering: 1950:-

Lärare Anna Wikström 

Boka din plats via bokningsknappen nedan

Observera att anmälan är bindande. Vid förhinder kan du alltid sälja eller ge bort din plats till någon annan. Meddela vem som kommer i ditt ställe. 

bottom of page