top of page

Yogadagen 22 september

Var: Wear My Yoga Teknologgatan 5 i Göteborg

När: Lördagen den 22 september

 

Tid: 10.00-16.30

 

Investering: 995 kr (lunch ingår i priset)

Endast 12 platser – först till kvarn.

Observera att din anmälan är bindande

(Minst antal bokade för att kursen ska bli av är 6 st)

Yogadag för föräldrar till barn med neuropsykiatrisk diagnos - 22 september

Denna dag vänder sig till dig som är förälder/nära anhörig till barn med autism eller annan neuropsykiatrisk diagnos och som därför lever under stress.

 

Dagen anordnas av Anna Wikström, yogalärare och hälsokonsult, tillsammans med Petra Palm, mamma till Daniel 21 år med autism.

 

Syftet med dagen är att lära ut verktyg för att hantera stress samt att bjuda in till samtal kring hur vi kan hantera de svårigheter vi går igenom.

Du kommer få prova på två olika yogapass (ingen förkunskap krävs), avslappnings- och andningsövningar. Du kommer få med dig ljudinspelningar på enklare övningar av det vi har lärt oss som du sedan kan fortsätta att göra hemma.

 

Petra kommer att hålla föreläsningen ”Vad kommer att hända mamma?” där hon delar med sig av sina erfarenheter av att vara förälder till Daniel. Stress, ovisshet och sorg är några av de känslor hon har brottats med. Yogan har varit och är ett viktigt verktyg för att hantera stressen.

 

Av Anna kommer ni att få en föreläsning kring hur man kan hantera stress samt hur yoga och andning kan hjälpa dig att hantera livet och de utmaningar det kan innebära ibland.

 

Då alla som anmäler sig har liknande erfarenheter hoppas vi på fina samtal och erfarenhetsutbyten.

 

Varmt välkomna

Anna & Petra (vänner via yogan)

Efter dagens slut kommer vi (Anna och Petra) att äta middag på en närliggande restaurang med rimliga priser och ni som vill får gärna följa med. Middagen ingår dock inte i avgiften utan den betalar man själv.

bottom of page