Yoga Flow & Restore

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på yoga. Oavsett om du är nybörjare eller van yogi så är du välkommen till mattan. När du utövar yoga får du både fysiska och psykiska effekter som gör dig starkare både kroppsligt och mentalt.

Klassen är utvecklande och utmanande för både kropp och själ. Stort fokus ligger på andningen och god alignment(hållning) för att du skall kunna få ut så mycket som möjligt av din praktisering. I denna klass bygger du styrka samt ökar din rörlighet. Klassen startar flödande för att sedan avslutas med en djup återhämtande avslappning.

Jag som håller i klasserna heter Anna och är certifierad via Yoga Alliance ERYT500. Utbildning: ISHTA Yoga (500 hr) och Global Yoga (100 hr), Yin yoga (80h), Restorative yoga samt meditationsutbildning genom Katrina Repka. Grundare av ISHTA Yoga är Yogiraj Alan Finger och lärare under utbildningen är bl.a Alan Finger, Sarah Platt Finger, Katrina Repka, Michael Bartelle, Ulrica Norberg och Hillevi Borga.

Grupperna är små vilket innebär att du får hjälp med assistering under klassen. Mitt mål är att inspirera dig att längta till din stund på mattan!

Välkomna till Olismo Yoga på Bomgatan 7

Ht-20

Ny kursstart: Onsdagen den 28 oktober  Fullbokad!

Ons 16.00-17.30

Kursen går under 8 veckor 

Investering: 1600:- Drop in 250:- (i mån av plats)

Yogamattor och tillbehör finns att låna, om du har en egen så ta gärna med den.

Vi praktiserar barfota och i mjuka kläder.

Ser fram emot att träffa dig på mattan!

Namasté

/Anna
 

Yoga räknas som friskvård för dig som har friskvårdsbidrag.

Olismo Yoga

Bomgatan 7

412 64 Göteborg

Tel: 0709-40 70 60

e-post: anna@olismo.org

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by  Anna Wikström & Olismo AB