top of page

Weekend retreat "Restorative Yoga Deluxe" 8-9 maj

IMG-1225.jpg

När: 8-9 maj 2021 FULLBOKAT

Var: Olismo Yoga, Bomgatan 7

Tid: Lördag och söndag 10.00-16.00

Investering: 3200:-

 

Vi bryter för lunch båda dagarna. Lunch ingår ej. Ta gärna med medhavd lunch. Det finns gott om grönytor i närheten för dig som vill äta ute. 

Te & frukt finns tillgängligt under hela helgen.

Endast fyra platser. Retreaten sänds inte online.

Observera att anmälan är bindande

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Hur ofta tillåter du dig själv att göra ingenting? Med ingenting menar jag ingenting. Vila utan att sysselsätta dig med annat. Inte scrolla på telefonen, inte titta på tv, inte göra någonting utan "bara" vara.

Denna fråga brukar jag ställa när jag ska hålla en restorativ yogaklass och svaret på den frågan blir oftast ALDRIG! Vi vet att vila stödjer de flesta uppbyggande processer i kroppen men ändå har vi så svårt att prioritera det. Varför är det så? 

För egen del har vila och stillhet blivit viktiga ankare som jag praktiserar dagligen för att försöka hålla mig själv balanserad. Inte minst det senaste året som varit en riktig berg och dal bana. Utan restorative yoga, meditation och yoga nidra vet jag inte hur jag hade mått. Jag är så tacksam för dessa verktyg och vill väldigt gärna dela med mig av dom till dig.

 

Välkommen till en helg som ämnar att skapa plats för DIG precis som du är. Det finns inga krav eller måsten och enda syftet är att vara. Du kommer guidas genom olika vilande tekniker som inte kräver någonting utav dig. 

 

Restorative yoga är i sig en helt fantastisk yogaform för alla som vill boosta kroppens självläkning med vila och återhämtning. Unikt med denna retreat är att det endast är fyra deltagare vilket innebär att du får tillgång till extra många props så att dina vilande positioner tar dig till maximal njutning. Klasserna är extra långa vilket ger dig möjligheten att verkligen landa och släppa taget. Vi använder lyxiga ullmattor att vila på som både skänker värme och ett mjukt underlag då temperaturen i kroppen går ner när vi vilar. Med värme och tyngd hjälper vi kroppen att slappna av. Kroppen stöttas upp av bolster och filtar och när det behövs placeras en extra tyngd i form av en eller flera sandsäckar på för att få kroppen att slappna av lite till. Dessa tillbehör hjälper våra leder att avlastas och när det sker kan man säga att vi lurar kroppen till avslappning genom att gå från ett stressat läge till ett avslappnat läge. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket betyder att må bra hormoner skickas ut och återhämtning och läkning kan börja. Under klassen kommer du få lite extra omtanke av handpåläggning (om du önskar) samt använder vi essentiella oljor i rummet då detta kan hjälpa dig ytterligare till djupare avslappning. 

Helgen bjuder på fyra långa återhämtande klasser, tid för reflektion, promenad och lunch i tystnad för den som vill. En investering i kropp och själ som du garanterat kommer känna av långt efter.

Varmt välkommen,

Anna

bottom of page