Sommarretreat i Göteborg

IMG_2943.jpg

Välkomna sommaren med en weekend retreat på hemmaplan 4-5 juli

Denna sommar verkar bli något annorlunda. Resor och semesterplaner långt bort tycks få vänta. Kanske du istället vill passa på att välkomna den inre resan med en helgretreat på hemmaplan? 

I början av juli bjuder jag in till en skön helg med blandade klasser i hatha, yin, restorative och meditation. En helg med fysisk, mental och spirituell påfyllnad. Jag hoppas kunna inspirera till en hempraktisering som du sedan kan ha med dig hela sommaren!

 

En retreat innebär att vi vänder fokus från den yttre världen till den inre vilket ger en möjlighet att dra sig tillbaka, att välkomna stillhet och att landa i kropp och sinne.  Fördelarna är många som att ge sig själv tid att vara, tid att känna, tid att uppleva och tid att reflektera. En möjlighet att fylla på och nära det som behöver näras. 

 

Under helgen välkomnas du att rikta fokus inåt och se vart det tar dig. Förmiddagarna bjuder på en solar practice med mer dynamiska flöden som avslutas med meditation. En practice som stärker och ger energi. Eftermiddagarna bjuder på en lunar practice med yin och restorative yoga. En stilla practice med djupavslappning för att förbereda kroppen för kvällen och en god natts sömn. Mellan klasserna får du med dig tips på hur du skapar en balanserad hempraktisering som du kan göra hela sommaren. Du kommer få lära dig mer om varför vi vissa dagar behöver en mer energigivande praktisering och andra dagar mera lugn. Du kommer få tips på sekvenser och tekniker samt hur du balanserar dig själv på bästa sätt.

Denna helgretreat erbjuds på hemmaplan i Göteborg där övernattning och mat sker på egen hand. 

Lör 10.00-16.00

Sön 10.00-16.00

Vi bryter för lunch lördag & söndag (lunch ingår ej). I området finns gott om grönytor för dig som vill äta medhavd lunch utomhus. 

Plats: Olismo Yoga, Bomgatan 7 i Göteborg

Investering: 2200:-

Early bird 1995:-  vid bokning senast 7 juni

Begränsat antal platser i studion. Helgen kan även bokas online för dig som inte har möjlighet att vara med på plats och live streamas då via Zoom. Plats i studion bokas via bokadirekt och plats online bokas via mejl till anna@olismo.org

Max antal deltagare i studion är nio stycken. Minimum antal deltagare för att helgen ska bli av är fyra stycken.

Observera att anmälan är bindande. Vid förhinder kan du själv ge bort/sälja din plats.

 

Vid frågor mejla anna@olismo.org

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png