top of page

Sommarretreat i Göteborg

IMG_2943.jpg

Välkomna sommaren med en weekend retreat på hemmaplan 2-3 juli

Vill du starta sommaren med energi, lust, återhämtning, lugn och harmoni? Då kanske du vill vara med på årets sommarretreat i Göteborg?

En helgretreat på hemmaplan där den inre resan står i fokus. 

I början av juli bjuder jag in till en skön helg med blandade klasser i hatha, yin, restorative, yoga nidra och meditation. En helg med fysisk, mental och spirituell påfyllnad. Jag hoppas kunna inspirera till en hempraktisering för en mer energifylld sommar, där energin varar och där du blir stärkt. En praktisering som du sedan kan göra så ofta du vill och som du kan ha med dig framåt för att fortsätta må så bra som möjligt. 

 

En retreat innebär att vi vänder fokus från den yttre världen till den inre vilket ger en möjlighet att dra sig tillbaka, att välkomna stillhet och att landa i kropp och själ.  Fördelarna är många, som att ge sig själv tid att vara, tid att känna, tid att uppleva och tid att reflektera. En möjlighet att fylla på och nära det som behöver näras. 

 

Under helgen välkomnas du att rikta fokus inåt och se vart det tar dig. Förmiddagarna bjuder på en solpraktisering med mer dynamiska flöden. En praktisering som stärker och ger energi. Eftermiddagarna bjuder på en månpraktisering med yin och restorative yoga. En stilla praktisering med djupavslappning för att förbereda kroppen för kvällen och en god natts sömn. Mellan klasserna får du med dig tips på hur du skapar en balanserad hempraktisering som du kan göra hela sommaren. Du kommer få lära dig mer om varför vi vissa dagar behöver en mer energigivande praktisering och andra dagar mera lugn. Du kommer få tips på sekvenser och tekniker samt hur du balanserar dig själv på bästa sätt.

Denna helgretreat erbjuds på hemmaplan i Göteborg där övernattning och mat sker på egen hand. 

Lör 10.00-16.00

Sön 10.00-16.00

Vi bryter för lunch lördag & söndag (lunch ingår ej). I området finns gott om grönytor för dig som vill äta medhavd lunch utomhus. 

Te, frukt & nötter finns att tillgå hela helgen

Plats: Olismo Yoga, Bomgatan 7 i Göteborg

Investering: 2500:-

Early bird 2200:-  vid bokning senast 15 maj

Minimum antal deltagare för att helgen ska bli av är fem stycken.

Observera att anmälan är bindande. Vid förhinder kan du själv ge bort/sälja din plats.

 

Vid frågor mejla anna@olismo.org

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page