top of page

Stresshanteringskurs med mindfulness

yin yoga.jpg

Ny kursstart: 

Tid: 

Kursdatum:

Var: Olismo Yoga studio

Investering: 2800:- 

Endast 10 platser

Observera att anmälan är bindande

Minimum för att kursen ska bli av är 6 deltagare

En stor del av vår vakna tid lägger vi på att fokusera på det som varit eller det som komma skall. Nuet, den enda tid vi egentligen kan påverka försvinner lätt ur vår uppmärksamhet. Genom att träna på att vara i nuet blir vi mer fokuserade på det som händer här och nu och vi kan på så vis göra klokare val och minska vår stress.

I denna kurs får du lära dig grunderna i mindfulness. Du får även med dig verktyg för att hantera olika situationer i din vardag där du upplever ett ökat stresspåslag. Du kommer få lära dig olika tekniker inom andning, avslappning och meditation samt hur du förbereder kroppen på bästa sätt för dessa övningar. Vi kombinerar detta med vardagsövningar som är övningar där du tränar på att vara närvarande i allt det du gör under en dag.

Denna kurs passar ALLA som vill lära sig att hitta verktyg till att hantera livets "krav". En kurs där du får lära dig att tänka nytt genom att utforska dina tankar och känslor och se hur du kan agera på saker och ting så att de för dig framåt i livet istället för att få dig att fastna i gamla spår.

 

Du får med dig inspelningar på övningar att göra hemma mellan dina kurstillfällen. Tanken är att du skall hinna tillämpa dina nya kunskaper mellan kurstillfällena.

 

Kursen innehåller 5 tillfällen á 2,5 timmar.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
E-RYT 500-AROUND-BLACK.jpg
bottom of page