top of page
IMG-6171.jpg

       Daglig rutin under veckan

¤Vakna utan klocka, reflektionsuppgift, frukost i tystnad/närvaro med familjen

¤9.30-11.30 Energigivande solpraktisering tillsammans

¤11.30-12.00 Reflektionsuppgift

¤12.00-13.30 Långlunch i tystnad/full närvaro med andra

 

¤13.30-18.00 Egen tid att spendera på valfri aktivitet

¤18.00-19.30 Stilla månpraktisering tillsammans

¤ Kvällsritual enligt dina önskemål...

Sommar retreat online & i studion 5-9 juli

I sommar erbjuder jag en längre retreat här hemma i Göteborg. Jag kommer erbjuda några exklusiva platser i studion samt flera online vilket innebär att du kan delta även om du är i sommarstugan eller på annan ort. En perfekt gåva att ge dig själv och där du kan förankra en egenpraktik inför sommaren (då många faktiskt slutar praktisera).

 

Fem dagar med fysisk, mental och spirituell påfyllnad. Retreaten äger rum den 5 – 9 juli. Som det ser ut idag kommer jag erbjuda fyra platser på plats och övriga online men det kan komma att ändras om restriktionerna förändras.

 

Veckan bjuder på en förmiddagsklass (så att du kan sova ut) samt en kvällsklass vilket innebär att du kan nyttja din dag med andra aktiviteter som du önskar. Förmiddagarna bjuder på en solpraktisering med mer dynamiska flöden som avslutas med meditation. En praktisering som stärker och ger energi. Eftermiddagarna bjuder på en månpraktisering med yin yoga, restorative yoga och yoga nidra. En stilla praktisering med djupavslappning för att förbereda kroppen för kvällen och en god natts sömn.

 

Under veckan får du med dig tips på hur du skapar en balanserad hempraktisering som du kan göra hela sommaren. Du kommer få lära dig mer om varför vi vissa dagar behöver en mer energigivande praktisering och andra dagar mera lugn. Du kommer få tips på sekvenser och tekniker samt hur du balanserar dig själv på bästa sätt. Du kommer även få med dig reflektionsuppgifter och tips på hur du kan spendera dessa dagar så att de ger utrymme för att nära dig på bästa sätt. Vi träffas varje dag 9.30 - 11.30 samt 18.00 - 19.30 Skulle du vilja gå enbart förmiddag eller eftermiddag finns även detta alternativ om du går online. Du som bokar plats i studion har utrymme för att skriva dina reflektionsuppgifter på plats innan vi skiljs åt för dagens aktiviteter. Vi möts igen på plats för eftermiddagsklassen. 

 

Investering:  

Exklusiv plats i studion heldag fem dagar 3900: - 

Plats online heldag fem dagar 2500: - 

Plats online halvdag fem dagar 1500: -  

Du som vill gå online bokar din plats genom att mejla anna@olismo.org

Vill du boka en plats i studion bokar du via bokaknappen 

Observera att anmälan är bindande

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page