Slow Flow & Rest

Bli ett med din kropp och lär känna ditt andetag. Genom rörelse, vila och olika andningstekniker skapar vi möjligheter för kroppen att kommunicera med nervsystemet. När vi rör oss sakta och medvetet är det lättare att förstå de signaler som vi hela tiden får inifrån. Signaler som talar om vad vi behöver just där och då. 

I denna klass bjuds du på en dans mellan aktivitet och vila.  Via långsamma rörelser får du utmana din kropp på en nivå som är gynnsam för dig och dina behov för att så småningom avrunda med återhämtning i form av restorative yoga, yoga nidra eller meditation där kroppen tillåts smälta nya rörelsemönster och byggas upp. En kurs för dig som vill lära känna din kropp och dess behov. Behov som rör både aktivitet och återhämtning. 

Klassen passar alla nivåer. Inga förkunskaper krävs.

Jag som håller i klasserna heter Anna och är certifierad via Yoga Alliance ERYT500. Utbildning: ISHTA Yoga (500 hr) och Global Yoga (100 hr), Yin yoga (160hr), Restorative yoga samt meditationsutbildning genom Katrina Repka. 

Grupperna är små vilket innebär att du får hjälp med assistering under klassen. Mitt mål är att inspirera dig att längta till din stund på mattan!

Välkomna till nya studion Olismo Yoga på Bomgatan 7

Vt-21

Ny kursstart: Mån 19 april

Måndagar 17.30-19.00  

Kursen går varannan vecka under 4 veckor 

Investering: 800:- Drop in 250:- (i mån av plats)

Yogamattor och tillbehör finns att låna, om du har en egen så ta gärna med den.

Vi praktiserar barfota och i mjuka kläder.

Ser fram emot att träffa dig på mattan!

Namasté

/Anna
 

Yoga räknas som friskvård för dig som har friskvårdsbidrag.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Olismo Yoga

Bomgatan 7

412 64 Göteborg

Tel: 0709-40 70 60

e-post: anna@olismo.org

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by  Anna Wikström & Olismo AB