top of page

Blogg & nyheter

Hej då oktober och välkommen november!

Hej alla ljuvliga,


Hur har ni det denna vackra höstdag? Själv har jag tre timmars vandring i mina ben, god soppa i magen, skogens helande kraft i mig och en tacksamhet för en fantastiskt härlig dag. 

Jag skrev om det sist hur höst och vinter (vata tid) ofta kräver lite mer återhämtning. Att de allra flesta behöver fylla på med sådant som ger energi och skala bort det som tar energi. För mig har det varit extra viktigt denna höst. Ibland är det svårt att veta vad som tar och vad som ger. Jag fick frågan av en vän vad jag själv brukar göra för att fylla på. Nästan alltid väljer jag att boka av allt som inte är nödvändigt just nu (även roliga saker), sedan ser jag till att vila och att ta mig ut i naturen. Självklart gör jag min praktisering men det är inte alltid det räcker. Jag har även märkt av genom åren att olika perioder kräver olika typer av åtgärder för att skapa balans men återkommande är alltid naturupplevelser, vila och att ha utrymme i kalendern, tomma dagar som kan få fyllas med det som dagen bjuder på. Ibland inget, ibland allt möjligt. Hur gör du för att hålla balansen i ditt liv?I oktober fyllde studion ett år vilket jag ville fira tillsammans med er. Året som varit har varit/är kämpigt för oss alla mer eller mindre och jag ville därför skapa plats för lite firande. Jag ville även visa min uppskattning för alla er som stöttat mig på olika sätt detta år. Utan er hade det inte funnits någon studio att fira i. Tack till er alla som yogar hos mig i studion och hemifrån, tack till er som förgyllde denna dag med er närvaro, tack till er som skickade fina lyckönskningar och tack till er som skänkt fina priser som jag kunde lotta ut under dagen. Ni är alla fantastiska! 


Efter firandet tog jag lite välbehövlig semester och känner mig nu redo att dela med mig på mattan igen. Vill du yoga tillsammans med mig startar det nya kurser nästa vecka. Många kurser är fullbokade men det finns fortfarande platser kvar till Yoga nidra kursen som startar på torsdag kl 12-13. Kursen är på fyra tillfällen och jag kan lova att just denna klass mitt på dagen kommer skänka en ljuvlig paus och påfyllnad till din eftermiddag. Har du inte möjlighet att komma till studion så kan du med fördel guidas online. Mer info i länk https://www.olismo.org/yoga-nidra


Det finns även plats kvar på fredagar kl 10-11.30 till kursen Yin in i meditation. Bästa starten på en fredag om du frågar mig Mer info i länk https://www.olismo.org/yin-yoga


Övriga kurser är fullbokade men du kan alltid se på bokadirekt om det finns drop in plats eller vara med online. Mejla mig för online anmälan. Du som går två klasser online samma vecka betalar endast 100:- för klass nummer två. Alla klasser ligger på https://www.bokadirekt.se/places/olismo-yoga-13040För dig som vill unna dig en extra härlig upplevelse kan jag rekommendera min weekend retreat i studion 27-29 november. En helg med återhämtning i form av Restorative yoga & mindfulness. Mer info i länk https://www.bokadirekt.se/places/olismo-yoga-13040


Eller passa på att säkra en plats till decembers Luciamorgon med yoga & frukost. Mer info i länk  https://www.olismo.org/luciamorgon-med-yoga-frukost


Önskar dig en skön lördagkväll! Nu ska jag fortsätta min härliga dag med att laga en mustig lasagne och tända massor av levande ljus Mmmm....


Varm kram,

Anna

Commenti


Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page