top of page

Blogg & nyheter

Ettårsjubileum hos Olismo Yoga studio!

Senaste året har verkligen varit turbulent och vi har alla påverkats på olika sätt. Pandemin är fortfarande här och människor fortsätter att insjukna varje dag och verksamheter läggs ner. Jag är så tacksam att jag är frisk och att min studio fortfarande finns kvar vilket verkligen inte varit en självklarhet. Många studios har väldigt tråkigt nog fått slå igen och ingen vet hur detta kommer sluta. Men jag vill gärna blicka framåt, se det som är ljust och därmed passa på att fira livet och att studion rullar på. Mycket tack vare alla er, mina fantastiska elever, som fortsatt yoga tillsammans med mig både i studion och online. 

Fredagen den 9 oktober är det ett år sedan jag öppnade Olismo Yoga studio. Välkommen att fira tillsammans med mig!Jag bjuder på tre gratis klasser denna dag i studion eller via zoom för dig som vill det. Jag tar in max nio deltagare per klass så att vi kan hålla avstånd. Du kan max boka dig på en klass i studion i förväg så att så många som möjligt får en chans att delta. Finns det lediga platser samma dag får du boka upp dig på fler. Självklart kan du boka övriga klasser via zoom om du vill det. 


Mellan klasserna är du välkommen att smaka på goda teer från @pukkasverige ,kombucha från @greenlifekombucha och annat gott som jag har i studion. Extra bra priser på allt i shoppen och du kan även vinna fina priser från flera av mina fantastiska samarbetspartners som har sponsrat mig denna dag! Underbara tights från @moonchildyogawear (värde 895:-) och den populära Venus t-shirten från @ensotribe (värde 400:-). Kan hända att det kommer ytterligare något mer pris. 

Välkommen att komma och fira med mig!


9.30-11.00 Yin in i meditation

12.30-13.30 Yoga nidra för återhämtning och energi

16.30-18.00 Flow & restore ”Tid att fira”


Klasserna bokas på https://www.bokadirekt.se/places/olismo-yoga-13040

Först till kvarn! För dig som vill ha länk till zoom mejla mig på anna@olismo.orgComments


Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page