top of page

Blogg & nyheter

Välkommen oskrivna juli och semester...

Juli är här och det är nu dags för mig att ta lite semester. Det var fint att avsluta terminen med en sommarretreat i studion men nu blir det också skönt och välbehövligt med en paus från undervisandet några veckor. Man tröttnar lätt på sin egen röst 😊

Jag hoppas att ni alla har det bra och att sommaren bjuder på lite återhämtning och roligheter efter denna utmanande vår. För egen del har jag inga direkta planer men det är precis så jag tycker att det ska vara. Att som igår kväll, när jag springer på en barndomsvän på Ica som jag inte sett på flera år, kunna svara ja på att ses på en fika idag. Tom kalender är frihet för mig och den lyckas ändå alltid fyllas med roliga saker eller sköna pauser med att ”bara ”vara.

Jag älskar att resa men just nu känns det bra att vara hemma. Barcelona är min favoritplats men då jag inte kan åka till Barcelona just nu så får Barcelona komma till mig 😉 Det blir så mycket roligare att skriva när regnet öser ner utanför om man kan fixa lite Barcelona feeling inomhus.

Utöver att resa så ligger naturupplevelser mig varmt om hjärtat så det välkomnar jag gärna under min semester. Det behövs egentligen ingenting för att få en magisk upplevelse mer än att ta sig ut i naturen (okej man behöver en god matsäck). Oavsett om jag går på klipporna, badar i havet, paddlar, vandrar i skogen eller plockar bär så ger det mig allt jag behöver. Jag känner mig tillfreds och behöver just då ingenting annat. Det finns många studier om naturens påverkan och dess helande kraft på oss människor så om du inte redan upptäckt det så kanske denna sommar när de flesta av oss stannar hemma kan bli en sommar att uppleva allt det vackra vi har i vår närmiljö.?

För dig som vill lyssna på något i sommar kan jag varmt rekommendera Björn Natthiko Lindeblads sommarprat. En fantastisk man, hans historia och kloka tankar om livet, kärleken och döden.

Innan jag helt checkar ut vill jag berätta lite om höstens kurser och event.

Terminen startar upp v.33 och nytt denna termin är en extra klass i Yin & restore på tisdagar kl 17.00-18.30. I övrigt så ligger de flesta klasser kvar som tidigare. Min ettåriga fördjupningsutbildning startar 20 augusti och än finns det några platser kvar för dig som vill hoppa på en resa i personlig utveckling, en fördjupad yogapraktik och lära känna nya likasinnade vänner. I år tar jag in något färre deltagare så att vi kan hålla avstånd i studion. Skulle det behövas så kan du även vara med via Zoom. Våren har med Corona pandemin givit gott om övning för digitalt deltagande så det känns bra inför hösten kurs om det blir aktuellt. Utbildningen går att delbetala för dig som vill det och det kostar inget extra. För mer info gå in på denna länk https://www.olismo.org/ett-arig-foerdjupningsutbildning

För frågor och anmälan mejla anna@olismo.org Om du vill prata med någon som gått utbildningen detta år för att få en inblick i hur det var, hör av dig till mig så förmedlar jag en kontakt.

Kursstarter höstterminen 2020

Mån 17.30-19.00 Slow flow & rest (går varannan vecka) start 17 augusti FULLBOKAD

Tis 17.00-18.30 Yin & restore start 11 augusti 4 PLATSER KVAR

Ons 16.00-17.30 Flow & restore start 12 augusti 1 PLATS KVAR

Ons 18.00-19.30 Yin & restore start 12 augusti 1 PLATS KVAR

Tors 17.00-20.00 Fördjupningsutbildning ”Deepen Your Practice” (går varannan vecka, se länk ovan för mer info).

Fre 10.00-11.30 Yin & restore start 14 augusti 1 PLATS KVAR

Yoga lärarutbildning ”Share Your Teachings” 22–23 augusti, 18-20 september, 16-18 oktober samt 14-15 november https://www.olismo.org/teacher-training

Stadsretreat med Katrina Repka 21–22 september FULLBOKAT

Läs mer om respektive kurs på hemsidan https://www.olismo.org/tjaenster

Boka din plats på https://www.bokadirekt.se/places/olismo-yoga-13040 Om du är intresserad av en kurs/event som är fullbokat kan du alltid sätta dig på återbudslista.

I augusti kommer fler datum kring nya event under hösten. Jag kan redan nu tipsa om att det kommer bjudas på en återhämtande weekendretreat i november.

Jag kommer nu checka ut och läser mejl väldigt sporadiskt under min semester så om du inte får svar nu så vet du varför. Om du har frågor gällande fördjupningsutbildningen är det bättre att sms: a 0709 40 70 60 så återkommer jag när jag har möjlighet.

Nu vill jag passa på att önska er alla en riktigt fin sommar med sköna dagar och mycket tid av varande! Och igen TACK för all support denna vår! Utan er hade jag aldrig överlevt. Ni är alla del i att studion får finnas kvar till hösten!

Varmaste kramen från mig,

Anna

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page