Blogg & nyheter

Nyårs yoga med Sankalpa

Sankalpa är en intention, ett löfte om att stödja våran högsta sanning, den väg vi är menade att gå för att nå en djupare mening med livet samt en vägledning i våra val. Traditionella nyårslöften bestämmer vi ofta genom vårt medvetna och genom vårt ego. Vi baserar ofta valen på det vi tror vi behöver förändra istället för att verkligen lyssna på den inre rösten. När vi gör en praktisering med Sankalpa ger vi oss däremot möjligheten att lyssna på vad som kommer från vårt undermedvetna och på så sätt blir Sankalpan mer sann för våra inre önskningar. En hjälp att rikta vår energi för att nå våra högre mål i livet. Vi kommer under denna klass göra förberedande asanas (positioner) för att lätta på spänningar i muskler, leder och kring andningen så att stress inte påverkar meditationen. Du kommer sedan ledas genom en meditation med syftet att söka din Sanklapa 2/1 och sedan tar du med dig Sankaplan hem, reflekterar och mediterar på den ytterligare några dagar, därefter träffas vi igen för att plantera Sankalpan 11/1.

Plats: Wear My Yoga

Tid: Onsdagen 2/1 kl 17.30-19.30 + fre 11/1 17.00-19.00 Investering: 700:- Observera att du måste boka båda klasserna. Varmt välkomna!

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Archive
Följ Olismo & Anna
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Olismo Yoga

Bomgatan 7

412 64 Göteborg

Tel: 0709-40 70 60

e-post: anna@olismo.org

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by  Anna Wikström & Olismo AB