top of page

Restorative Yoga Deluxe

IMG-7218.JPG

Detta är kursen för dig som vill skämma bort dig själv lite extra extra. Restorative yoga är i sig en helt fantastisk yogaform för alla som vill boosta kroppens självläkning med vila och återhämtning.

 

Unikt med denna kurs är att det endast är sju deltagare vilket innebär att du får lite extra ompyssling i dina vilande positioner samt att alla klasser är två timmar långa. Under tre torsdagskvällar blir du inbäddad och omhändertagen. Vi använder lyxiga ullmattor att vila på som både skänker värme och ett mjukt underlag då temperaturen i kroppen går ner när vi vilar. Värme och tyngd hjälper kroppen att slappna av så vi  hjälper kroppen ytterligare genom att använda olika props.

 

Kroppen stöttas upp av bolster och filtar och när det behövs placeras en extra tyngd i form av en sandsäck på för att få kroppen att slappna av lite till. Dessa tillbehör hjälper våra leder att avlastas och när det sker kan man säga att vi lurar kroppen till avslappning genom att gå från ett stressat läge till ett avslappnat läge. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras vilket betyder att må bra hormoner skickas ut och återhämtning och läkning kan börja. Under klassen kommer du få lite extra omtanke av handpåläggning, lite massage med essentiella oljor då detta kan hjälpa dig ytterligare till djupare avslappning. Varje tillfälle är två timmar långt just för att få den där extra sköna vilan att vara lite lite längre...

Kursstart: Nytt datum kommer inom kort

Kursen är på tre tillfällen á 2 timmar och den går varannan vecka. Ullmatta och alla tillbehör finns att låna i studion.

Denna kurs passar ALLA som vill investera lite extra i sin hälsa. Då detta är en terapeutisk yogaform så passar den dig som vill förebygga stress eller som redan har lite mycket stress i livet och den är även ljuvlig för dig som är gravid eller som bara vill pyssla om dig själv lite extra.

Kursdatum: 

Tid: 17.30-19.30

Investering: 1350:-

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
E-RYT 500-AROUND-BLACK.jpg
bottom of page