top of page

Restorative yoga

IMG-1237.jpg

Lugn och ro och djup återhämtning. Detta är en yogaform som har till syfte att läka kroppen från trötthet, stress och sjukdom. Likaså passar den dig som vill förebygga stress eller ge din kropp en djup återhämtning och den är även ljuvlig för dig som är gravid.

Kroppen stöttas upp av diverse props (bolster, klossar, filtar, ögonkuddar m.m) för att hitta in i de olika positionerna vilande. När vi placerar kroppen i dessa vilande positioner ger vi den förutsättningarna för att kunna läka sig själv.

Vi stannar i varje position mellan 5-20 minuter vilket gör att vi får en avslappnande effekt och det parasympatiska nervsystemet tillåts att kicka in. Vår hjärtfrekvens sänks, musklerna slappnar av och vår matsmältning förbättras.

Varmt välkommen till nya studion Olismo Yoga på Bomgatan 7

 

 "Rest & Heal"

 

Kursstart: 

Kursen går varannan vecka och är på 3 tillfällen á 2 timmar. I kursen kommer du lära dig hur stress påverkar kroppen samt hur du kan göra för att hitta tillbaka till balans genom andning och restorativ yoga. 

Varje tillfälle innehåller en teoridel följt av en restorativ yogaklass.

Kursdatum: 

Tid: 17.30-19.30

Investering: 1050:-

Yoga för alla oavsett erfarenhet.

Yogamatta, bolster och andra tillbehör finns att låna. Vill du ha din egen matta så ta gärna med den. Vi praktiserar i mjuka kläder och ta gärna en varm tröja med då vi är stilla i positionerna under en längre tid.

Yoga räknas som friskvård för dig som har friskvårdsbidrag.

E-RYT 500-AROUND-BLACK.jpg
bottom of page