top of page

Temaklass "Vintervila"
Restorative Deluxe + adventsfrukost

Återhämtning & djup vila

IMG-1370.jpg
IMG-1237.jpg

Vintervila 
Restorative Deluxe +
adventsfrukost
Söndagen den 10 december

Den 10 december bjuder jag in till en härlig söndagsklass med efterföljande julfrukost i studion. December innebär för många ett ökat stresspåslag med allt som ska hinnas färdigt innan jul och årets slut. Jag vill därför passa på att skapa möjlighet för återhämtning och en skön stund att landa i allt det där.

Denna klass är för dig som vill skämma bort dig själv lite extra extra. Restorative yoga är i sig en helt fantastisk yogaform för dig som vill boosta kroppens självläkningssystem med vila och återhämtning. Unikt med denna klass är att det endast är sju deltagare vilket innebär att du får lite extra ompyssling i dina vilande positioner.

 

Vi startar morgonen med att väcka kroppen långsamt med ett skönt, lugnt flöde. En mjuk sekvens där vi jobbar igenom kroppens alla delar för att lätta på spänningar för att lättare kunna landa i vila. Vi tar oss sedan in i de återhämtade positionerna och där stannar vi länge, tills kroppen är utvilad och energipåfylld. Med hjälp av extra många bolster och kuddar stöttar vi upp kroppen och skapar avlastning för leder så att vilan blir så behaglig som möjligt.

Ett ljuvligt sätt att fylla på med energi i vintermörkret.

 

Jag ser fram emot att vägleda dig denna söndag genom sköna andetag på din inre resa. Efter klassen serveras det härlig adventsfrukost. 
 

image_6487327 (4).JPG

När: 10 december

Tid: 10.00-13.00

Investering: 595:-

Lärare Anna Wikström

Boka din plats via bokningsknappen nedan.

image_6487327 (5).JPG
bottom of page