top of page

Meditation

IMG-3846.jpg

Meditationskurs

Detta är en kurs för dig som vill lära dig att meditera eller fördjupa en redan befintlig medtitaionspraktisering.

En meditationsklass där vi startar med förberedande asanas (fysiska positioner, rörelser) som syftar till att hjälpa dig att sitta still i meditation. Vi fortsätter med pranayama (andningsteknik) och en kriya (visulaliseringsteknik) för att uppnå pratyahara (dina sinnen vänds inåt). Slutligen sitter vi tysta i 18 minuter för att uppleva samadhi  (fullständig närvaro). Klassen avslutas med Savasana (liggande vila) samt några grundande asanas.

Meditation är något som alla kan göra. Som med annan träning måste vi träna på det för att behärska det. Vi är alla olika och upplever också meditation olika lätt/svårt. En del upplever snabbt att det går lätt att stilla sinnet medans andra har det lite mer utmanande. Det betyder ändå att alla mår bra av det oavsett om vi ”lyckas” stilla sinnet eller inte. Även korta stunder gör underverk för oss.

Varmt välkomna till nya studion Olismo Yoga på Bomgatan 7 i Göteborg

Vt-20

 

Ny kursstart

Kurs för alla oavsett tidigare meditationsvana

Investering: 1000:-

Drop in: 250:- (i mån av plats)

E-RYT 500-AROUND-BLACK.jpg

"Efter uppmuntran från min fru så började jag för något år sedan gå på yogaklasser hos Anna, och väldigt snart blev veckans yogaklass en av mina favoritaktiviteter.

 

Anna är en fantastisk och inspirerande lärare som visat mig att yoga inte handlar om konstiga och svåra positioner, som jag åtminstone till del hade fått för mig, utan om balans, fokus och meditation.

 

Det känns helt kravlöst och avkopplande att gå på Annas yogaklasser, och jag känner mig alltid lite bättre (och kanske tom trevligare) efter varje klass."

Martin Fredriksson

bottom of page