top of page

KULA practice - Come together!

6E8926E7-1B6F-45C0-9F9D-7693CFD2E5D4 (2)

Måndagen den 15 februari

Tid: 17.30-19ish

Var: ONLINE där du är! Klassen sänds via zoom. Länk till zoom skickas ut till din mejladress närmre inpå.

För dig som vill donera valfri summa swisha din donation den 15 februari till 1230207217 (Olismo Ab) skriv donation som meddelande. 

Varmt välkommen till KULA practice! Det här är en klass för dig som vill träffa likasinnade, en klass att samlas, var och en på sitt håll men ändå tillsammans. KULA är ett ord på sanskrit och kan översättas till grupp, familj eller community. Inom yogan kan vi översätta det till vår yogafamilj. Där vi, som grupp/familj tillsammans praktiserar och delar energi med varandra. 

Då vi är i en tid just nu där vi inte kan ses som vanligt kan det många gånger kännas ensamt. Jag vill med denna klass öppna upp för samvaro trots avstånd. Även om vår praktik är en individuell praktisering så håller du säkert med om att det är något visst att dela den tillsammans med andra människor. Låt oss stråla samman och tillsammans blomma ut!

Klassen är donationsbaserad vilket innebär att du betalar det du har råd med. Om du har det ekonomiskt svårt just nu är du varmt välkommen att deltaga gratis. Mitt främsta syfte med klassen är att öppna upp för samvaro där alla kan deltaga oavsett ekonomiska förutsättningar. De donationer som kommer in går till Olismo Yoga studio som många andra just nu har det lite extra tufft på grund av pandemin. 

Kanske känner du lite extra längtan efter gemenskap just nu? Tveka inte! Anmäl dig och sprid gärna ordet till vännen, grannen, familjemedlemmen eller annan själ som du tror är i behov av detsamma.

Jag hoppas vi blir många!

Varmt välkomna,

Anna

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page