top of page

Fördjupningshelg "Meditation & stillhet"

meditation.jpg

Vill du lära dig att meditera? Eller kanske du redan har en befintlig meditationspraktisering som du vill fördjupa? Om svaret är ja så är detta en helg för dig!

En retreat på hemmaplan (om du bor i Göteborg)!

Denna helg syftar till att ta dig djupare. Vi kommer prova olika tekniker och klasser samt prata om effekterna av meditation och vilka svårigheter som kan uppstå. 

Meditation handlar om att lära sig konsten att sitta med sig själv. En del upplever det väldigt utmanande och andra som en skön och stillsam stund. Inget är bättre eller sämre än det andra, det är bara olika och olika upplevelser vid olika tillfällen. 

Yoga weekend i Göteborg 17-19 maj

Jag vill under dessa tre dagar guida dig genom olika tekniker för att du ska kunna hitta något som funkar för dig. Vi kommer prova olika yogaklasser så som hatha, yin, restorative och yoga nidra för att se hur det förbereder kroppen för själva sittandet.

 

Jag har själv en daglig meditationspraktisering som jag värdesätter mycket och jag vill gärna dela mina erfarenheter med dig. Att lära sig att sitta med sig själv är en stor skatt som hjälper oss i livet och gör oss mer intelligenta. Genom att lära sig att vara närvarande kan vi leva mer fullt ut och fatta kloka beslut som leder oss i den riktning  som vi önskar. Trots att meditationen i sig kan kännas utmanande, då vi under meditation blickar in mot oss själva, så hjälper den oss att leva ett rikare liv utanför mattan.

Helgen kan också ses som en retreat på hemmaplan då vi under tre dagar dyker djupare in i oss själva. Lunch ingår lördag och söndag från Soup & The Kitchen.

Vägen till stillhet är inte alltid lätt men den är alltid värd det!

Helgen i stort:

Praktisering

*Yogaklasser

*Pranayama

*Meditation

Teori

*Varför meditera?

*Olika meditationstekniker

*Hur skapar jag en meditationspraktisering?

Inga förkunskaper krävs

När: 17-19 maj

Tid: Fre 17.00-20.00, lör 10.00-16.30, sön 9.30-15.30

Var: Wear My Yoga, Teknologgatan 5 i Göteborg

Investering: 2500:- inkl. lunch lör & sön

Begränsat antal platser

Observera att din bokning är bindande

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
E-RYT 500-AROUND-BLACK.jpg
bottom of page