Fördjupningshelg Restorative yoga

Yoga weekend i Göteborg 15/11-17/11

Välkommen till en helg då vi djupdyker i vila och återhämtning. Under dessa dagar får du uppleva stillhetens fantastiska effekter. Vi saktar helt enkelt ner på tempot dessa dagar.

Restorative yoga är en yogaform som har till syfte att läka kroppen från trötthet, stress och sjukdom. Likaså passar den dig som vill förebygga stress eller ge din kropp en djup återhämtning och den är även ljuvlig för dig som är gravid.

Kroppen stöttas upp av diverse props (bolster, klossar, filtar, ögonkuddar m.m) för att hitta in i de olika positionerna vilande. När vi placerar kroppen i dessa vilande positioner ger vi den förutsättningarna för att kunna läka sig själv.

Helgen syftar till att fördjupa dina kunskaper och upplevelser i Restorative yoga. Under dessa dagar kommer vi prova olika upplägg på klasser samt gå igenom hur vi planerar vilande klasser för olika syften. Det kommer finnas tid för samtal och reflektion.  

 

Min förhoppning är att du efter denna helg i första hand fått uppleva hur fantastiskt det kan vara att vila och låta allt få vara en liten stund. Du kommer även ha med dig kunskaper och upplevelser som du kan använda dig av för att skapa en vilande praktisering hemma eller i en studio.

Helgen startar fredag eftermiddag och avslutas söndag efermiddag. Det innebär tre dagar med klasser, teori, övningar och samtal. Lunch ingår lördag och söndag.

​Inga förkunskaper krävs.

Helgen i stort:

Praktisering

*Restorative yoga

*Pranayama (andningsträning)

*Meditation

*Stillhet

Teori

*Vad är Restorative yoga

*Stress- en del av livet

*Asanas (positioner) syfte

*Restorative yoga & Ayurveda

*Planera praktisering

När: 15-17 november​

Var: Nya studion Olismo Yoga, Bomgatan 7

Tid: Fre 17.00-20.00, lör 10.00-16.30, sön 9.30-15.30​

Investering: 2800:- inkl. lunch lör & sön   ​

Begränsat antal platser

Observera att anmälan är bindande

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Olismo Yoga

Bomgatan 7

412 64 Göteborg

Tel: 0709-40 70 60

e-post: anna@olismo.org

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by  Anna Wikström & Olismo AB