1- dags retreat online

Tema "Vårfest" 28 mars

Hängande glasflaska Ljus

Är du som jag sugen på fest? I så fall tycker jag att du ska anmäla dig till denna dags retreat. En fullspäckad dag med härligheter för kropp, själ och sinne. Låt oss tillsammans fira livet, våra fantastiska kroppar och att våren är här! 

Vi har länge fått anpassa oss och ställa om så vad sägs om lite festligheter där DU och DIN kropp står i fokus? Dagen bjuder på rörelse, vila, god mat, tystnad, musik, naturupplevelse, dans, närvarande samtal (om du vill) och mycket mer...

Retreaten sänds online och fördelen är att du kan välja platsen du vill vara på och om du vill vara ensam eller om du vill dela dagen tillsammans med någon. Ibland är det härligt att vara själv och bjuda in tystnad under en dag men det kan vara minst lika härligt att dela en dag tillsammans med de där hemma i fullständig närvaro. Valet är ditt!

Det är så lätt att tänka att det måste vara på ett visst vis när det i själva verket finns massor av möjligheter! Om du har huset fullt gör det till ER fest!

Dagen i stort

Vakna utan klocka, morning papers, frukost i tystnad eller i närvaro med familjen​​

                                           

11.00-12.45 Live klass online "Heart Flow & Stillness

   Reflektionsuppgift

 Lunch i tystnad eller i närvaro med familjen

  Spendera tid utomhus, gärna i naturen, ensam i tystnad eller lek/dansa med dina kära 

 

16.00-18.00 Live klass online "Shake & Unwind"

 Middag i tystnad eller i närvaro med familjen

 Abhyanga och/eller eteriskt bad. Självmassage eller massera varandra :)

Godnatt med inspelad Yoga nidra

 

 

 

 

​Närmre inpå eventet kommer du som anmält dig få mer information om uppgifter, abhyanga massage samt recept för frukost, lunch och middag. Du kommer även få två spellistor till live klasserna (du behöver ett spotify konto) samt en inspelad Yoga nidra som är din hur länge du vill.

IMG-1237.jpg
sova katten
FC63E438-093E-4290-9BAE-D121D91C9141.JPG

När: Söndagen den 28 mars

Var: ONLINE där du önskar

Investering: 595:-

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png